Στα… αστέρια ο Ολυμπιακός, νίκησε και στη Ρωσία (2-1)

Στα… αστέρια ο Ολυμπιακός, νίκησε και στη Ρωσία (2-1)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και εκτός από το πρεστίζ, στο ταμείο του αναμένεται να μπουν περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξασφαλίσει στην ουσία την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από το ματς του Φαλήρου όπου είχαν διαλύσει την Κρασνοντάρ με 4-0. Χθες, ήθελαν να σφραγίσουν στην ρεβάνς στην Ρωσία την μεγάλη πρόκριση με μία σπουδαία εμφάνιση. Και τα κατάφεραν. Επαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νίκησαν με 2-1, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ολα τελείωσαν πριν την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Στο 10’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ούτκιν και στο επόμενο λεπτό ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε, μετά από σέντρα του Βαλμπουενά. Ο Μαροκινός επιθετικός δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του Μάρτινς, αλλά ο Γκερέρο ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και τελικά έμεινε εκτός ενδεκάδας. Ο Ελ Αραμπί εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα, αφού στο 48’ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ποντένσε βγήκε από δεξιά, γύρισε στον Βαλμπουενά, αυτός έκανε σέντρα-σουτ και ο 32χρονος στράικερ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Δύο γκολ από τον Ελ Αραμπί, δύο ασίστ από τον Βαλμπουενά και σημαντικό «διπλό» για τον Ολυμπιακό.

Κρασνοντάρ: Κριτσούκ, Φιόλουσον, Σπάιτς, Βάντερσον, Όλσον, Μπεργκ, Ούτκιν (67’ Ιγκνατίεβ), Βιλένα, Στότσκι, Σουλεϊμάνοφ και Σ. Πετρόφ (56’ Σκόπιντσεβ).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο (64’ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter