Στα «αζήτητα» ο Άδωνης;

Στα «αζήτητα» ο Άδωνης;

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σήμερα κατά την παρουσίαση της νέας επένδυσης της Microsoft στην Ελλάδα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η απουσία οποιασδήποτε μνείας (και τηλεοπτικού πλάνου) για τον (επισήμως) υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο ίδιος ο οποίος «απαλλάχθηκε» πρόσφατα από πολλές αρμοδιότητές του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να ήταν παρών, αλλά ο πρωθυπουργός προτίμησε να «τιμήσει» συγκεκριμένα ονόματα λέγοντας:

«Θέλω να πω και εγώ ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην ομάδα της Microsoft στην Ελλάδα, στα συναρμόδια Υπουργεία, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Αλέξη Πατέλη, στον Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι εργάστηκαν πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.»

Την ίδια ώρα η κάμερα εμφανίζει στην οθόνη τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση (ο οποίος έλαβε αρμοδιότητες του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη). Θα δείτε την σκηνή στο μεγάλο βίντεο στο 28΄:36″ αλλά και μεμονωμένα στο tweet που ακολουθεί. 

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Πατέλης είναι επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Αν ψάχνετε τον Άδωνη Γεωργιάδη, εκεί ήταν, από εκεί και η φωτογραφία που παραθέτουμε…

Απλά έχει απαλλαγεί πολλών καθηκόντων του…

Μπορεί βέβαια να είναι λογικό το ότι ο πρωθυπουργός μνημονεύει εκείνους που δούλεψαν για την επένδυση… 

Ακριβώς αυτό λέμε και εμείς….

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/838991326682508

Παρουσίαση της καινοτόμας επένδυσης της Microsoft,

Live | Παρουσίαση της καινοτόμας επένδυσης της Microsoft, χάρη στην οποία η Ελλάδα καθίσταται παγκόσμιος κόμβος του γνωστού μας cloud.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Montag, 5. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter