Στα δικαστήρια οι 12 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

Στα δικαστήρια οι 12 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα 12 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Επίσης προσήχθησαν και 48 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Ωστόσο επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα με μπαράζ επιθέσεων και φθορές σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ, μία ΔΟΥ, ένα κατάστημα ΕΥΔΑΠ, μια Πολεοδομία, σε μία αντιπροσωπία αυτοκινήτων και άλλες επιχειρήσεις σε όλη την Αττική και ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές συνολικά, (δύο στην Αθήνα, τρεις στην Βορειοανατολική Αττική και δύο στη Νοτιοανατολική Αττική), αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στο διάστημα από τις 02.00 έως τις 04.00, ενώ οι δράστες, όπως ανακοινώθηκε, «χτύπησαν με «καταδρομικό τρόπο, σπάζοντας βιτρίνες και προκαλώντας φθορές, ενώ σε μία περίπτωση πυρπόλησαν τέσσερα αυτοκίνητα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter