Στα «κάγκελα» βρίσκονται στη ΝΔ με τον…ζορό Ψωμιάδη (Video)

Στα «κάγκελα» βρίσκονται στη ΝΔ με τον…ζορό Ψωμιάδη (Video)

Η νέα αποκριάτικη διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με πρωταγωνιστή τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη φαίνεται πως πέρα από το χαμηλό επίπεδο αισθητικής, έχει να αντιμετωπίσει και την οργή της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτη φάση, αλλά αργά ή γρήγορα και των στελεχών του κόμματος που για την ώρα παρακολουθούν «βουβά» την νέα cult επιλογή του άλλοτε κορυφαίου στελέχους του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει μεγάλη αντίδραση στον κόσμο της ΝΔ, καθώς αρκετοί δηλώνουν πως αποτελεί ιεροσυλία από μεριάς του Π. Ψωμιάδη η απόφασή του να συμπράξει σε μια τέτοια ενέργεια.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο της διαφήμισης των Jumbo πρόκειται να αποσυρθεί καθώς έχει προκύψει πρόβλημα, όπως ήταν αναμενόμενο, και με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας, παρότι άλλαξαν βέβαια οι στοίχοι.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Ψωμιάδης κλήθηκε γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό σποτ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το είδος των αλλαγών που θα γίνουν ή πότε θα κυκλοφορήσει η νέα διαφήμιση.

https://www.youtube.com/watch?v=r35zmxv8QkE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter