Στα κάγκελα οι ΠΑΟΚτζήδες με Ψαριανό: Τα πρωταθλήματα του.. «ΜΠΑΟΚ» είναι «κλεμμένα από την ΑΕΚ»! (Photo)

Στα κάγκελα οι ΠΑΟΚτζήδες με Ψαριανό: Τα πρωταθλήματα του.. «ΜΠΑΟΚ» είναι «κλεμμένα από την ΑΕΚ»! (Photo)

Χαμός στους ΠΑΟΚτζήδες από την ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού αναφορικά με τον ομάδα του Δικεφάλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Γρ. Ψαριανός, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα ο ιστότοπος thestival.gr, στην ανάρτησή του υποστήριξε ότι τα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν, “κλεμμένα από την ΑΕΚ” ενώ χαρακτήρισε, την ομάδα ως “ΜΠΑΟΚ”.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, ανέφερε: “Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του ’76, με τσαμπουκά, και του ’85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ ήταν!

Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το ’88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο… Ψάξτε την Ιστορία… Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;…”.

Η εν λόγω ανάρτηση όπως επισημαίνει το thestival.gr προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να την αφαιρέσει ο βουλευτής από τον λογαριασμό του.

Δείτε την ανάρτηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter