Στα κάγκελα οι «πατριώτες» της ΝΔ μιλάνε για «Πρέσπες του Αιγαίου»

Στα κάγκελα οι «πατριώτες» της ΝΔ μιλάνε για «Πρέσπες του Αιγαίου»

«Μένει να φανεί αν θα ευοδωθεί με επιτυχία ο μητσοτακικός εθνομηδενισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέο άρθρο της η ιστοσελίδα Antinews, η οποία μέχρι πρότινος απηχούσε τη γραμμή Σαμαρά.

Στο άρθρο γίνεται μια σύντομη ερμηνεία των θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την Τουρκία όπου αμφισβητείται απόλυτα η στάση του, ενώ ουσιαστικά μιλάει για θέατρο με δεδομένης της θέσεις υποχωρητικότητας της οικογένειας Μητσοτάκη.

Στο άρθρο εγκαλείται και ο Αντώνης Σαμαράς καθώς η ιστοσελίδα απηχεί πλέον τις ακροδεξιές ή «πατριωτικές» φωνές της ΝΔ, ενδεχομένως μετά την αφωνία που επέδειξε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε σειρά από θέματα, πιθανόν δίνοντας περισσότερη σημασία στην υπόθεση…. Novartis.

Παραθέτουμε όλο το άρθρο: 

Οδεύοντας προς τις Πρέσπες του Αιγαίου

(όπως δημοσιεύεται στο Antinews)

Κι επισήμως πλέον ο πρωθυπουργός μας λέει εμμέσως ότι οδεύουμε προς τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Ήτοι, παραδέχεται ευσχήμως ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, όπως γράφουμε εδώ και καιρό.

Φυσικά μόνο οι ανόητοι και οι κομματικοί κλακαδόροι βαυκαλίζονται ότι τάχα μου ο Ερντογάν στριμώχτηκε από τις διπλωματικές κινήσεις του Μητσοτάκη, απέσυρε το Oruc Reis και αναγκάζεται σαν βρεγμένη γάτα να συρθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπό τους όρους που θέτει η κυβέρνηση.

Τους διαφεύγει βλέπετε το γεγονός ότι την ερχομένη εβδομάδα συγκαλείται ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής για να αποφασίσει για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, τις οποίες η Ευρώπη αποφεύγει να επιβάλει εδώ και καιρό για να προστατευθούν οι μπίζνες που κάνει κυρίως η Μέρκελ με τον Ταγίπ.

Και θέλετε να πιστέψουμε τώρα ότι το Oruc Reis σταμάτησε την κρουαζιέρα στο Αιγαίο επειδή σκιάχτηκε από την διπλωματική δεινότητα του Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν το απέσυρε για να διευκολύνει τους Ευρωπαίους και να μην του επιβάλουν κυρώσεις.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να το αντιληφθεί κάποιος… βγάζει μάτι. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Μην αυταπατάστε, όλα έγιναν με την δέουσα μειοδοσία.

Πρώτα βγήκαν οι λαγοί με το περίφημο καζάν – καζάν. Ακολούθησε η πρωθυπουργική αδελφή κι ο μύχιος πόθος της για συμφωνία με την Τουρκία. Μετά ήρθε η ανάγκη προσφυγής στην Χάγη δια του πρωθυπουργικού στόματος. Και κατόπιν οι προδοτικές συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για δημιουργία τετελεσμένων καθώς και το ιδιότυπο θερμό επεισόδιο με τον Σουλτάνο, ώστε να σκιαχτούν οι Έλληνες από το ενδεχόμενο πολέμου την ώρα που ετοιμάζονται για νέο γύρο φτώχιας, με στόχο να στηρίξουν την απόφαση που θα βγάλει η… σολομώντειος Χάγη.

Κι όλα αυτά με την… αμέριστη συμπαράσταση των «συμμάχων» μας, οι οποίοι νυχθημερόν μας σπρώχνουν προς το ξεπούλημα του Αιγαίου, απαιτώντας παράλληλα και την σύναψη νέων αμυντικών συμφωνιών. Τι νομίζατε, ότι θα έμεναν ικανοποιημένοι μονάχα από την αρπαγή των κοιτασμάτων μας και θα άφηναν τα οπλικά τους συστήματα να αραχνιάσουν;

Μένει να φανεί αν θα ευοδωθεί με επιτυχία ο μητσοτακικός εθνομηδενισμός.

Κάτι που εξαρτάται απολύτως από τις πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας.

Θα δεχτούν άραγε Σαμαράς και Καραμανλής να βάλουν την υπογραφή τους στην σμίκρυνση της Ελλάδας;

Εξ όσων γνωρίζουμε αμφότεροι με δημόσιες τοποθετήσεις τους το έχουν αρνηθεί.

Ελπίζουμε να κρατήσουν την ίδια στάση όταν ο γαλάζιος ολετήρας δώσει τα χέρια με τον εχθρό στις Πρέσπες του Αιγαίου.

Οι προθέσεις τους θα φανούν στην ψηφοφορία για την κύρωση των μνημόνιων συνεργασίας Αθήνας – Σκοπίων για την ευρωπαϊκή πορεία της γείτονος και την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών.

Ναι, σωστά διαβάζετε, ο άνθρωπος που ψηφίστηκε για να ακυρώσει το όνειδος των Πρεσπών στρώνει τώρα το κόκκινο χάλι για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη και την οικονομική τους ευμάρεια.

Συνιστάται ψυχραιμία στους… σύντροφους κοψοχέρηδες. Αδέλφια περιμένετε την κάλπη, μην πράξετε το απονενοημένο διάβημα και χάσετε την ευκαιρία εκδίκησης για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Όσον αφορά τις δυο τελευταίες ελπίδες του έθνους, φρονούμε ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Διαφορετικά… αποχαιρετά την, την Ελλάδα που χάνεις.

Θα επανέλθουμε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter