Στα Μανιάτικα ο μετροπόντικας

Στα Μανιάτικα ο μετροπόντικας

Ένα έργο πνοής για ολόκληρη την Αττική που θα συνδέσει το αεροδρόμιο με το λιμάνι Πειραιά, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, επιλύοντας βασικά κυκλοφοριακά προβλήματα, βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. 

Το μεσημέρι, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, της διοίκησης της Αττικό Μετρό, δημάρχων της περιοχής, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων, αφίχθη στα Μανιάτικα στον Πειραιά, το μηχάνημα του μετροπόντικα. Πρόκειται για την επέκταση της γραμμής 3 από την Αγ.Μαρίνα προς Πειραιά, μήκους 7,6 χιλιομέτρων με έξι σταθμούς. Με την ολοκλήρωση του έργου, που αναμένεται στα τέλη του 2020 αρχές 2021, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας θα συνδεθεί με το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με μία ενιαία γραμμή 50 χλμ. διάρκειας μόλις 55 λεπτών.

«Σήμερα καλωσορίζουμε τον μετροπόντικα στα Μανιάτικα στον Πειραιά και του ευχόμαστε καλό ταξίδι για το κεντρικό σταθμό του Πειραιά. Το έργο παρά το γεγονός ότι είχε πάρα πολλές παθογένειες έχει προχωρήσει πάρα πολύ και είναι ολοκληρωμένο το 67% της σήραγγας και το 50% του συνολικού έργου» τόνισε το μεσημέρι ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter