Στα μανταλάκια κρεμάει ο ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Υποδομών για την ταλαιπωρία με τις άδειες κυκλοφορίας

Στα μανταλάκια κρεμάει ο ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Υποδομών για την ταλαιπωρία με τις άδειες κυκλοφορίας

«Από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το online πληροφοριακό σύστημα καταχωρήσεων αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας (G-link) του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βρίσκεται εκτός λειτουργίας», τονίζουν σε κοινή δήλωση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, και του τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μ. Κάτση, και του αναπληρωτή τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Γιαννούλη.

«Αυτοκινητιστές και οδηγοί υπόκεινται σε ταλαιπωρία χωρίς τέλος για μια μεταβίβαση αυτοκινήτου, για μια ανανέωση ή αντικατάσταση διπλώματος, για μια έκδοση άδειας κυκλοφορίας», τονίζουν και προσθέτουν: «Η κυβέρνηση της δήθεν «ψηφιακής επανάστασης» συνεχίζει να τους εμπαίζει, εκδίδοντας εγκύκλιο για χειρόγραφη καταγραφή των διαδικασιών ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση».

«Οι κύριοι Καραμανλής, Πιερρακάκης και Κεφαλογιάννης οφείλουν ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες αναβάθμισης του συστήματος, όπως είχαν εκκινήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα», σημειώνουν.

«Κάθε καθυστέρηση μάς κάνει καχύποπτους για πιθανό σχέδιο μοιράσματος “δουλειών” σε «ημετέρους»», καταλήγουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter