Στα μαχαίρια Καρανίκας – Χρυσόγονος: Η κόντρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή

Στα μαχαίρια Καρανίκας – Χρυσόγονος: Η κόντρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή

Τα πυρά του Νίκου Καρανίκα δέχτηκε ο Κώστας Χρυσόγονος. Ο ειδικός σύμβουλος στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργικού Γραφείου επιτέθηκε στον ευρωβουλευτή με ανάρτησή του στο Facebook, όπως συνηθίζει άλλωστε.

Τον αποκαλεί μεταξύ άλλων «Χρυσό-γόνο του αριβισμού» που «θέλει και εξουσία». Αφορμή για το σχόλιο Καρανίκα κατά Χρυσόγονου στάθηκε φυσικά η ανακοίνωση του δεύτερου ότι ανεξαρτητοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Καρανίκας μιλά για τον Χρυσόγονο με αρκετά σκληρά λόγια. Κάνει λόγο για έναν «αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής».

Σημειώνει ότι πήραν τα «μυαλά του αέρα με τη δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ» ενώ μαντεύει ότι θα πάει στην «αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά».

Ολόκληρη η ανάρτηση Καρανίκα:

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των μμε δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.

Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις – στημένες – δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…

Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα ειναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …»

Η απάντηση Χρυσόγονου

Ο Κώστας Χρυσόγονος αρκέστηκε να απαντήσει μ΄ ένα tweet.

«Οι χυδαίες ύβρεις του κ. Καρανίκα αποτελούν τίτλο τιμής για μένα», έγραψε.

Δείτε το:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter