«Στα μαχαίρια» ΝΔ – Μάρης

«Στα μαχαίρια» ΝΔ – Μάρης

Ένα ακόμη επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στην κόντρα που έχει ξεσπάσει, εδώ και λίγους μήνες, μεταξύ της ΝΔ και του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη.

Για του λόγου το αληθές χθες, Πέμπτη και λίγο μετά την δημοσιοποίηση δημοσκόπησης της εταιρίας Alco από την ενημερωτική ιστοσελίδα του κ. Μάρη, (news247), που δείχνει κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, όλως… τυχαίως και εντελώς συμπτωματικώς 14 γαλάζιοι βουλευτές κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή για «καθυστέρησης του σχεδίου νόμου για τη διοργάνωση και λειτουργία τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου». 

Και μπορεί να μην τον κατονομάζουν στην ερώτησή τους τον επιχειρηματία Δ. Μάρη, ωστόσο η αναφορά τους ότι «ορισμένοι εκ των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά διαδικτυακού στοιχήματος, κατέχουν και φιλικά, προς την κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης» παραπέμπει στο γνωστό… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. 

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι άνθρωποι που γνωρίζουν τον Δ. Μάρη λένε πως μάλλον στον κεντροδεξιό χώρο ανήκει, παρά στον χώρο της Αριστεράς. 

Εξάλλου όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα το Documento ο επιχειρηματίας έκανε τις απαραίτητες επαφές για να συναντήσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter