Στα «μαχαίρια» Νίκος Χατζηνικολάου – Στέφανος Χίος

Στα «μαχαίρια» Νίκος Χατζηνικολάου – Στέφανος Χίος

Την έντονη οργή του Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσαν δημοσιεύματα με αφορμή το γεγονός ότι κατά την ονομαστική του εορτή πήγε στα μπουζούκια, τα οποία τον κατηγορούσαν ότι διασκεδάζει ακριβά, ενώ η RealNews, αλλά και το ραδιόφωνο του ομίλου, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και οφειλές.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε την ημέρα των Χριστουγέννων μέσω Facebook:

«Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια… Δεν ντρέπονται; Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν. Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά. Όσο για τα χρέη προς το δημόσιο,που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup,η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας. Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων,αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας.Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»… Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2348534845373017&id=100006495724077

To «Μακελειό» επανήλθε στο θέμα με ένα πρωτοσέλιδο… αλήστου κιτρινίλας:

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε, χωρίς να κατονομάσει το «Μακελειό», αλλά κάνοντας λόγο για «έντυπα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού και φιλοσοφίας».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2349580788601756&id=100006495724077

Οι συνεχείς επιθέσεις που δέχομαι το τελευταίο διάστημα από περιθωριακά blogs και έντυπα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού και φιλοσοφίας αποτελούν για μένα τίτλο τιμής! Μάλλον κάτι κάνω σωστά… #realnews

Posted by Νίκος Χατζηνικολάου on Mittwoch, 27. Dezember 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter