Στα μουλωχτά βολεύουν τα παιδιά τους στη Βουλή

Στα μουλωχτά βολεύουν τα παιδιά τους στη Βουλή

Ενώ η Βουλή ήταν κλειστή και η χώρα κλυδωνιζόταν εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών, οι διορισμοί «γαλάζιων» ημετέρων δεν σταμάτησαν. Ανήμερα των παραιτήσεων Δημητριάδη – Κοντολέοντα αναρτήθηκε η απόφαση του Κώστα Τασούλα για τον διορισμό της Παναγιώτας Δαλαγγέλη, η οποία είναι κόρη του αντιπτέραχου ε.α., ειδικού θεματικού γραμματέα της Βουλής και επιλογή του προέδρου του Κοινοβουλίου για το συγκεκριμένο πόστο, Κωνσταντίνου Δαλαγγέλη.

Η απόφαση υπεγράφη στις 28 Ιουλίου, όμως, αναρτήθηκε στις 5 Αυγούστου, με τη Βουλή να βρίσκεται σε καθεστώς παύσης εργασιών. Απ΄ ό,τι φαίνεται, ούτε οι παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού και του διοικητή της ΕΥΠ ήταν ικανές να αναστείλουν τη δημοσίευση της διετούς πρόσληψης του στενού συγγενικού προσώπου του ειδικού θεματικού γραμματέα.

Μια πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του Κ. Δαλαγγέλη που είναι αναρτημένο στο site της Βουλής αποδεικνύει τους στενούς εργασιακούς του δεσμούς τόσο με τη ΝΔ όσο και με τον Κ. Τασούλα, καθώς φαίνεται πως ακολούθησε τον πρόεδρο της Βουλής όταν εκείνος εκτελούσε χρέη υφυπουργού ΥΠΕΞ, υπουργού Πολιτισμού και γενικού γραμματέα της «γαλάζιας» Κ.Ο. επί ημερών Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος.

Η απόφαση:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter