Στα… μουλωχτά η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Αυγερόπουλου

Στα… μουλωχτά η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Αυγερόπουλου

Στα… μουλωχτά θα προβάλει η ΕΡΤ το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «AGORA II – Δεσμώτες». Είναι το ίδιο έργο στο οποίο η Δημόσια Τηλεόραση θα έμπαινε παραγωγός αλλά τελικά αποσύρθηκε αφήνοντας το φιλμ με χρηματοδοτικό κενό.

Απόψε στις 23:15 θα προβληθεί, λοιπόν, από την ΕΡΤ2 το ντοκιμαντέρ, καθώς τελικά η ΕΡΤ περιορίστηκε μόνο στην αγορά των δικαιωμάτων της ταινίας. Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ουδεμία διαφήμιση έχει υπάρξει αλλά ούτε μία αναφορά σε εκπομπή ή δελτίο ειδήσεων.

Δείτε επίσης: Η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Γιώργου Αυγερόπουλου

Την ίδια ώρα, φροντίζει να μας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου για την εκπομπή «Ειδικές Αποστολές Live», με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, που μεταδίδεται την ίδια ώρα, «απέναντι», στην ΕΡΤ1. Θα υπέθετε κανείς, δηλαδή, πως θέλουν να… διώξουν τον κόσμο από την ΕΡΤ2.

Σε κάθε περίπτωση, τον ίδιο ζήλο δεν έδειξαν και για το ντοκιμαντέρ που, θα έλεγε κανείς, ότι προσπαθούν να το προβάλουν στα… μουλωχτά, μόνο και μόνο για να, κατά τα κοινώς λεγόμενα, «βγάλουν την υποχρέωση»…

Υπενθυμίζεται πως το ντοκιμαντέρ «Agora II – Δεσμώτες» του Γιώργου Αυγερόπουλου, που παρουσιάζει την οικονομική, πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα στην Ελλάδα τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 μέχρι και την αλλαγή κυβέρνησης το 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter