Στα προημιτελικά του Conference League ο ΠΑΟΚ, νίκησε για δεύτερη φορά την Γάνδη (2-1)

Στα προημιτελικά του Conference League ο ΠΑΟΚ, νίκησε για δεύτερη φορά την Γάνδη (2-1)
CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΓΑΝΔΗ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ιστορική πρόκριση στο Βέλγιο επικρατώντας στη ρεβάνς 2-1 της Γάνδης και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος είχε να φτάσει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 1974!

Οι δύο πρώτες ευκαιρίες του αγώνα χάθηκαν για τους γηπεδούχους. Στο 6’ ο Τισουντάλι πάτησε περιοχή, έπιασε φαλτσαριστό σουτ, ωστόσο ήταν άστοχος. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, όμως ούτε κι αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Στο 11’ μακρινό σουτ του Αουγκούστο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρεφ και στο 20’ άνοιξε το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας, ο προωθημένος Κρέσπο έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στην συνέχεια η Γάνδη πίεζε για την ισοφάριση και το 1-1 έγινε στο 40’. Ο Σαμουάζ από δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Ντεπουάτρ σχεδόν ανενόχλητος σκόραρε με κεφαλιά. Η βελγική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο είχε 12 τελικές προσπάθειες έναντι 5 του Δικέφαλου, ο οποίος μπόρεσε να προηγηθεί και το γκολ του Κρέσπο ήταν ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στην Τούμπα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Σαμουάζ στο 47’, ενώ στο 49’ ο Ακπομ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρεφ, αλλά δεν τον νίκησε.

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 77’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ τροφοδοτώντας έξω από την περιοχή τον Αουγκούστο, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρεφ (1-2).

O Ντανιέλ Ζίμπερτ (Γερμανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Οφόε, Ογιούσου, Τσόλακ.

Γάνδη (Χάιν Βανχάζενμπουργκ): Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντό, Τορουναρίγκα, Κάστρο Μόντες (86’ Ολσεν), Κουμς, Ογιούσου, Σαμουάζ (86’ Φορτούνα), Οφόε (82’ Χιουλσάγκερ), Τισουντάλι (82’ Μπεζούς), Ντεπουάτρ.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (85’ Μιτρίτσα), Μουργκ (70’ Τέιλορ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (57’ Σίντκλεϊ), Άκπομ (85’ Τσόλακ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter