Στα πρόθυρα των… 40β. Κελσίου – Οι τρεις «καυτές πεδιάδες» της χώρας (Πίνακας+Χάρτης)

Στα πρόθυρα των… 40β. Κελσίου – Οι τρεις «καυτές πεδιάδες» της χώρας  (Πίνακας+Χάρτης)

Πλησίασε τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή 9 Iουνίου στην Πελοπόννησο, ενώ υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές και ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οποίοι κατέγραψαν τις 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή 9 Ιουνίου – Θερμότερες οι θάλασσες

Ηλιοφάνεια και ζέστη αναμένεται να επικρατήσουν την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τις θερμές ώρες της ημέρας ωστόσο στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τις βραδινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βόρεια Στερεά, στη Βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες.

Όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί, την Κυριακή 09/06 οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημειώνονται στην πεδιάδα της Θεσσαλίας όπου θα φτάσουν στους 35-36 βαθμούς, στην πεδιάδα των Γιαννιτσών όπου θα φτάσουν στους 36-37 βαθμούς και στην Ηλεία όπου θα φτάσουν στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter