Στα ρεκόρ Γκίνες ο Έλον Μασκ για τη μεγαλύτερη απώλεια προσωπικής περιουσίας στην ιστορία

Στα ρεκόρ Γκίνες ο Έλον Μασκ για τη μεγαλύτερη απώλεια προσωπικής περιουσίας στην ιστορία

Το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απώλεια προσωπικής περιουσίας στην ιστορία κατέγραψε ο Έλον Μασκ, καθώς όπως ανέφερε το Guinness World Records ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022 έχασε περίπου 182 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ των απωλειών του Μασκ η εξαγορά του Twitter ύψους 44 δισ. δολαρίων έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των επενδυτών ότι ο κ. Μασκ δεν δίνει πλέον τη δέουσα προσοχή στην Tesla. Οι απώλειες του Μασκ από τον Νοέμβριο του 2021 ξεπερνούν το προηγούμενο ρεκόρ των 58,6 δισ. δολαρίων, που είχε υποστεί ο Ιάπωνας επενδυτής τεχνολογίας Masayoshi Son το 2000.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τον Δεκέμβριο, το αφεντικό της Tesla και του Twitter έχασε τη θέση του ως πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από τον Μπερνάρ Αρνό, τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής εταιρείας ειδών πολυτελείας LVMH, στην οποία ανήκει η εταιρεία μόδας Louis Vuitton.

Τα στοιχεία της καταγραφής βασίζονται σε στοιχεία του Forbes, ωστόσο το Guinness World Records δήλωσε ότι άλλες πηγές υποδεικνύουν ότι οι απώλειες του Μασκ θα μπορούσαν να είναι υψηλότερες.

Πηγή: Reuters, Forbes

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter