Στα «σχοινιά» ο Καλογρίτσας, προσπαθεί να ξεγλιστρήσει με υπεκφυγές

Στα «σχοινιά» ο Καλογρίτσας, προσπαθεί να ξεγλιστρήσει με υπεκφυγές

Σε ιλαροτραγωδία εξελίσσεται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά του Νίκου Παππά. Στη σημερινή συνεδρίαση μάλιστα φαίνεται πως εκτός του αφηγήματος που θέλει τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρας, να σύστησε τον Χρήστο Καλογρίτσα στη λιβανέζικων συμφερόντων εταιρία CCC, καταρρίφθηκε και το αφήγημα σύμφωνα με το οποίο ο Καλογρίτσας συνομιλούσε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με εντολή Παππά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες σε ερώτηση αναφορικά με το κατά πόσον ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να δει τη CCC και τον λογιστή της εταιρίας Τόνι Λιανό, ο Χρήστος Καλογρίτσας απάντησε ότι δεν θυμάται. Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ερωτηθείς από τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη αν είδε τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με εντολή Παππά, ο Χρήστος Καλογρίτσας προσπάθησε ν’ αποφύγει ν’ απαντήσει.
Πέταξε έτσι το μπαλάκι στην εξέδρα, μιλώντας εκ νέου για τη σύμβαση με τη CCC. Το γεγονός εκνεύρισε ακόμη και τον Θάνο Πλεύρη οποίος διευκρίνισε ότι ακόμη και εικονική να ειναι η σύμβαση, ο Καλογρίτσας θα πρέπει να πληρώσει.
Κατά πληροφορίες ο διάλογος μεταξύ Πλεύρη και Καλογρίτσα ήταν ο εξής:
Καλογρίτσας: Εγώ ήρθα εδώ να πω για την εικονικότητα της σύμβασης.

Πλεύρης: Και να είναι εικονική η σύμβαση θα πρέπει να πληρώσει ο Καλογρίτσας.

Καλογρίτσας: Εγώ ήρθα μόνο για την εικονικότητα της σύμβασης. Εγώ απ’ αυτή τη διαδικασία δεν θα πληρώσω, θα βγάλω λεφτά.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter