Στα «χαρακώματα» Μέσι και Μπαρτσελόνα: Απών από τις ιατρικές εξετάσεις ο Αργεντινός

Στα «χαρακώματα» Μέσι και Μπαρτσελόνα: Απών από τις ιατρικές εξετάσεις ο Αργεντινός

Αποφασισμένος να φύγει από τη Μπαρτσελόνα δείχνει ο 33χρονος Αργεντινός σταρ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, απέχοντας από τις ιατρικές εξετάσεις της ομάδας.

Πηγή της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ότι ο Μέσι δεν μετέβη το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που ορίζονται στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν.

Μάλιστα, το Reuters επικαλείται σχετικό βίντεο που δείχνει την προσέλευση όλων των παικτών του ρόστερ, πλην του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν σκοπεύει να πάει ούτε τη Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας.

Φήμες για δεύτερη επιστολή προς τη Μπαρτσελόνα

Στην πρώτη επιστολή (για την ακρίβεια το περίφημο “burofax”), ο Λιονέλ Μέσι τάραξε τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του στη διοίκηση Μπαρτομέου, τον οποίον σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δεν θέλει… ούτε να τον βλέπει.

Νέα ρεπορτάζ κάνουν λόγο και για δεύτερη επιστολή της πλευράς Μέσι που αφορά τη σημερινή του απουσία, με τον Αργεντινό να δικαιολογείται ισχυρίζοντας ότι το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθεί και εκείνος μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter