Στα χέρια της αστυνομιας 35χρονος που έταζε διορισμούς στο Δημόσιο με το αζημίωτο

Στα χέρια της αστυνομιας 35χρονος που έταζε διορισμούς στο Δημόσιο με το αζημίωτο

Άνδρας, 35 ετών, συνελήφθη, στην Ηλιούπολη, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα του διορισμού τους σε Δημόσια Επιχείρηση.

Έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με τη δράση του 35χρονου, προέκυψε ότι ο δράστης, από το 2015, εντόπιζε πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να μεσολαβήσει για τον διορισμό τους, ενώ τους ζητούσε να του καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά ως διαδικαστικά έξοδα.

Ο συλληφθείς την περασμένη Παρασκευή επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις … διαδικασίες πρόσληψής του, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει νωρίτερα 500 ευρώ. Στη συνέχεια ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, η αστυνομία προσημείωσε το ποσό των 200 ευρώ και ο 35χρονος συνελήφθη.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν από το 2015 άλλες δύο απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter