Στα χέρια της αστυνομίας οι διαρρήκτες χρηματοκιβωτίων

Στα χέρια της αστυνομίας οι διαρρήκτες χρηματοκιβωτίων

Ένας 34χρονος, παλιός γνώριμος της Αστυνομίας και μέλος οργανωμένης σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων σε κοσμηματοπωλεία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, στον ‘Αλιμο, ενώ αναζητούνται τρείς συνεργοί του.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις επιθέσεις και συγκεκριμένα τρεις περιπτώσεις σε κοσμηματοπωλεία και μία απόπειρα διάρρηξης χρηματοκιβωτίου σε δημόσια υπηρεσία. Από τα χρηματοκιβώτια άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της κλοπής, καθώς και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί φωτοβολίδων και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Από την έρευνα σε σπίτι και χώρους στάθμευσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και ασημικών, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία διάρρηξης, φιάλες οξυγόνου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 150 ευρώ, φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας, είδη ένδυσης και διάφορες σημειώσεις.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης.

Η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter