Στα χνάρια Κουρτς – Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνης Γεωργιάδης

Στα χνάρια Κουρτς – Νέας Δημοκρατίας  ο Άδωνης Γεωργιάδης

Ο Άδωνης Γεωργιάδης που ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να μιλήσει για χειραγώγηση δημοσκοπήσεων από το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ίδιος που ως υπουργός Ανάπτυξης και εν μέσω πανδημίας προχώρησε σε απευθείας ανάθεση διενέργειας έρευνας σε εταιρεία δημοσκοπήσεων που τον έδειχνε να φιγουράρει πάντα στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων στελεχών της ΝΔ. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΦΣΥΝ», ο Άδωνης Γεωργιάδης που με περίσσιο θράσος πριν από δύο μέρες κατηγορούσε, ψευδόμενος, τον ΣΥΡΙΖΑ ως ελληνικό παράδειγμα του παραιτηθέντος Αυστριακού καγκελαρίου, ήταν ο ίδιος που με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, με έδρα τη Θεσσαλονίκη φιγούραρε.. τυχαία πάντα ανάμεσα στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων της κυβέρνησης, την ίδια ώρα που κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από καμία άλλη δημοκοπική εταιρεία.

Η Interview ωστόσο δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Ιδιοκτήτης και βασικός αναλυτής της είναι ο Δημήτρης Βασιλειάδης, ο οποίος συνεργάζεται στενά με το κανάλι «Βεργίνα TV» και τον δημοσιογράφο Σ. Καλόγηρο, άνθρωπο που ανήκει στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και κουμπάρο του Άδωνη Γεωργιάδη.

Μια από τις δεκάδες υποθέσεις λοιπόν, που θα διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί μετά από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει σίγουρα να είναι και αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη μιας και την απευθείας ανάθεση έρευνας στην εταιρεία Interview φυσικά και δεν την πλήρωσε ο ίδιος ο Άδωνης αλλά πληρώθηκε από τον κρατικό κορβανά και τα λεφτά του ελληνικού λαού.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter