Στα ύψη ο ΟΦΗ, νέα ήττα για ΑΕΚ

Στα ύψη ο ΟΦΗ, νέα ήττα για ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη ενάντια στην ΑΕΚ με 1-0, η οποία είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. 

Με το συγκεκριμένο τρίποντο οι Κρητικοί προσπέρασαν την ΑΕΚ, αφήνοντας την στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Σημείο κλειδί της αναμέτρησης ήταν το γκολ του Σεμέδο στο 52′, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Νέιρα, πιστοποιώντας έτσι το πόσο ποιοτικός φορ ειναι. 

Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει, έχοντας ως μοιραίο παίκτη για ακόμη ένα ματς τον Βράνιες, ο οποίος αποβλήθηκε στο 89′ χτυπώντας τον Μαρινάκη. Το σκορ κρίνεται δίκαιο για την ομάδα του Σίμου, η οποία είχε τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την άλλη η ΑΕΚ έφτασε τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης (90+2’ Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81’ Κουτρουμπής), Σεμέδο, Μάνος (59’ Φιγκεϊρέδο)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς (78’ Γιακουμάκης), Παουλίνιο (61’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λόπες (83’ Ντέλετιτς), Λιβάια, Ολιβέιρα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter