Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του κόουτς»

Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του κόουτς»

Τους Ελληνες διεθνείς στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ιταλία εκπροσώπησε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος ρωτήθηκε αν ο αντίπαλος τους μπορεί να υποτιμήσει την ελληνική ομάδα και απάντησε λέγοντας ότι «δεν ξέρω πως σκέφτονται οι παίκτες της Ιταλίας. Είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια αλλά νομίζω είναι πολύ έμπειροι για να το κάνουν».

Ο 26χρονος αμυντικός σχολίασε την απουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Τοροσίδης, αναφέροντας ότι «σίγουρα θα επηρεάσει η απουσία τους γιατί είναι πολύ έμπειροι παίκτες αλλά και τα παιδιά που είναι εδώ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο». Για το πως είναι το κλίμα στην «γαλανόλευκη» και πως υποδέχθηκαν τις κλήσεις του προπονητή οι διεθνείς, ο Σταφυλίδης, είπε: «Οι απουσίες είναι επιλογές του προπονητή. Σεβόμαστε κάθε απόφαση που παίρνει ο κόουτς. Όσον αφορά το κίνητρο, παίζουμε στην Εθνική ομάδα όχι στην ομάδα μας. Όταν φοράς το εθνόσημο είναι ένα κίνητρο σίγουρα».

Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε ακόμα:

Για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στον κόσμο στην Ελλάδα: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και το καταλαβαίνουμε αυτό. Εμείς έχουμε την ευθύνη, εμείς φέραμε την κατάσταση σε αυτό το σημείο και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο».

Για το αν θα τους άρεσε να χαλάσουν τη γιορτή των Ιταλών: «Το σημαντικό δεν είναι να τους χαλάσουμε τη γιορτή. Είναι να δείξουμε επιτέλους ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με νοιάζει αν παίζουμε με την Ιταλία, με την Αρμενία ή με τη Βραζιλία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter