Σταρόβας: Μπορεί να παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με… (Video)

Σταρόβας: Μπορεί να παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με… (Video)

Συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας  στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια, τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και την γυναίκα της ζωή του.

Ο ηθοποιός θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου για το «Super Mammy» κάνοντας λόγο για αδικία. Συγκεκριμένα θεωρεί το περιεχόμενο της εκπομπής εύστοχα προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.

Όσο για την Άννα, την γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και χρόνια παραδέχτηκε πως αν είναι να ξαναπαντρευτεί θα το κάνει μόνο μαζί της γιατί είναι μια γυναίκα με… α@@@δια.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Με τον Μάρκο Σεφερλή συνεργαζόμαστε μία χαρά στο «Super Mammy». Η σειρά είναι εύστοχα προσαρμοσμένη.  Έχουμε μάθει πως όταν κάτι δεν ταιριάζει στην δική μας αισθητική να το θεωρούμε λανθασμένο και όχι διαφορετικό. Υπάρχει κοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις από το να το αδικήσεις. Όλο αυτό που έγινε στο «Super Mammy» με το ομοφοβικο σχόλιο, σε επόμενο επεισόδιο δείχνει πως ο Μάρκος δέχεται τον γιο του με τον σύντροφο του»

«Έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ τρίτη φορά θα παντρευτώ με άντρα, αλλά μπορεί να παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με α@@@δια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter