Στάσεις εργασίας των ΜΜΕ έως την Παρασκευή – Τα αιτήματα των εργαζομένων

Στάσεις εργασίας των ΜΜΕ έως την Παρασκευή – Τα αιτήματα των εργαζομένων

Στάσεις εργασίας έχουν προκηρυχθεί στα μέσα μεταφοράς για την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και αντιδρά στην απαξίωση των συγκοινωνιών και στην πολύωρη αναμονή στις στάσεις.

Αναλυτικά οι ώρες και οι μέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου: 

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 πρωί ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: 

24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Εξαιτίας της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι εργαζόμενοι στη Λειτουργία του Μετρό Αθήνας, με στάση εργασίας από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Οι εργαζόμενοι της ΑΜΕΛ εκφράζουν την αντίθεσή τους στην παραχώρηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους σιδηροδρομικούς. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter