Σταθερά απέναντι στη γραμμή ΝΔ για τις υποκλοπές ο Τζαβάρας (Video)

Σταθερά απέναντι στη γραμμή ΝΔ για τις υποκλοπές ο Τζαβάρας (Video)

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, συνεχίζει να κινείται απέναντι στη γραμμή και τη ρητορική της ΝΔ για το σκάνδαλο υποκλοπών, μιλώντας για παραβίαση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού πολιτεύματος, αναφορικά με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και αυτή του Θανάση Κουκάκη.

Ο Κώστας Τζαβάρας φιλοξενήθηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος» με την Ελευθερία Κοσμοπούλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, σχολιάζοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Η περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη, αρχηγού κόμματος που παρακολουθείται από την ΕΥΠ, είναι μια εξόχως σοβαρή περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα, πώς είναι δυνατόν να συνδέεται με την προστασία της εθνικής ασφάλειας ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να αποκαλύψει σκάνδαλα ή διαφθορά στον τραπεζικό τομέα. Αντίθετα, λόγοι εθνικής ασφαλείας επιβάλλουν να πατάξουμε τη διαφθορά και κυρίως να καταπολεμήσουμε το «μαύρο χρήμα» που κυκλοφορεί άφθονο.», 
υπογράμμισε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

Στη συνέχεια, ανέδειξε την ανάγκη σύμπλευσης των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας για την υπεράσπιση του Συντάγματος, του κράτους δικαίου και των ατομικών δικαιωμάτων, επισημαίνοντας ότι «έχουμε πάρει στραβό δρόμο».

Αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, την εσωτερική και την εξωτερική. Γι’ αυτό είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι όλες μαζί οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Πιστεύω ότι εδώ έχουμε πάρει έναν στραβό δρόμο. Απ’ ότι φαίνεται πρέπει να ξεκινήσουμε από τα θέματα της προστασίας, ισχυρής προστασίας, των ατομικών δικαιωμάτων γιατί αυτά είναι που επλήγησαν. Δεν επλήγη η ΕΥΠ», τόνισε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ.

Η τοποθέτηση Τζαβάρα (στο 34:00 του βίντεο):

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Τζαβάρας για το ζήτημα του απόρρητου (Video)

Παρέμβαση Τζαβάρα: Πρωτοφανής η επίκληση του απορρήτου στην Εξεταστική

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter