Σταθερά στην κορυφή ο Αρης, νίκησε 1-0 και τον Αστέρα

Σταθερά στην κορυφή ο Αρης, νίκησε 1-0 και τον Αστέρα

Ασταμάτητος ο Αρης στο πρωτάθλημα, νίκησε στο «Κλ. Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και παρέμεινε στην κορυφή. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και το πέμπτο «τρίποντο» τους στην Σούπερ Λίγκα 1 ήρθε με αυτογκόλ του Πασαλίδη.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μαντσίνι (15’), Μπεναλουάν (21΄), Μάνο (35΄), ενώ οι Αρκάδες απείλησαν με τους Μπαράλες (3’), Πασαλίδη (25’) και Ριέρα (30’). Στο 27’ ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε παρατεταμένο τράβηγμα του Μπεναλουάν στον Μπαράλες, αλλά ο Β. Φωτιάς έκανε χρήση του VAR και έδειξε «παίζεται».

Το ματς κρίθηκε από ένα αυτογκόλ στο 55’. Ο Γκάμα σέντραρε από δεξιά και ο Πασαλίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Αρης έφτασe κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μαντσίνι δεν ολοκλήρωσε τη φάση. Στο 84’ o Mάνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Και όταν μία ομάδα δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, τότε μπορεί να την πατήσει. Στο 91’ ο Μπαράλες με κεφαλιά απείλησε την εστία του Αρη, αλλά ο Σιαμπάνης με εντυπωσιακή επέμβαση γλίτωσε την ομάδα του από το «έμφραγμα».

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκαρσία, Μαντσίνι, Μάνος, Σιαμπάνη, Τιλίκα, Τασουλή, Μουνάφο.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (84’ Λόπεθ), Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα (76’ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι (61’ Σίλβα), Μάνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης (88’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Μουνάφο, Βαλιέντε (74’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61’ Ροντρίγκο), Λέο (74’ Σίτο), Κρέσπι (61’ Ορόσκο), Μπαράλες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter