Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Νταντσένκο – «Η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές»

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Νταντσένκο – «Η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές»

Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος υπέστη τριπλή καρδιακή ανακοπή.

Διαβάστε σχετικά: Σοκ με Νταντσένκο – Υπέστη ανακοπή καρδιάς, νοσηλεύεται στην εντατική

Ο 28χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ζόρια, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική και πλέον οι γιατροί θα κρίνουν εάν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας «Football 2.0», Μίροσλαβ Νεμπέσνικ ο Νταντσένκο κατέρρευσε στη μέση της προθέρμανσης της Ζόρια.

«Οι συμπαίκτες παρατήρησαν ότι ο Νταντσένκο συμπεριφέρεται περίεργα. Αρχίζει να κουνιέται από άκρη σε άκρη, κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του. Οι παίκτες τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε. Του έγιναν ενέσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει η καρδιά. Χρειαζόταν όμως απινιδωτής, δεν αρκούσε το άμεσο καρδιακό μασάζ. Όλη αυτή η διαδικασία άντλησης του Όλεγκ διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές και χρειάστηκε τρεις φορές μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεμπέσνικ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter