Στάθης Ψάλτης: Τι λέει η οικογένεια του για τον πρόωρο «επικήδειο»

Στάθης Ψάλτης: Τι λέει η οικογένεια του για τον πρόωρο «επικήδειο»

Έκπληξη και παράπονο προκάλεσε στην οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, η βιασύνη με την οποία κάποιοι δημοσιογράφοι «πέθαναν» πριν την ώρα του τον δημοφιλή ηθοποιό. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, η εκπρόσωπος της οικογένειας, Μαίρη Βιντιάδου, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη βελτιώνεται, με σύμμαχο το χιούμορ του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αγαπητοί φίλοι, 

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας, πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα.

Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται.

Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους.

Με εκτίμηση ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΨΑΛΤΗ».

https://www.facebook.com/mairy.vidiadou/posts/10210267873586974

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

10/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter