Στάθης Αγγελόπουλος: Παντρεύονται, κάνουν παιδί και ζητάνε διατροφές… μίλα μου για πατριαρχία (Video)

Στάθης Αγγελόπουλος: Παντρεύονται, κάνουν παιδί και ζητάνε διατροφές… μίλα μου για πατριαρχία (Video)

Τι να πρωτοσχολιάσεις από όσα είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην κάμερα του Πρωινού. Ο τραγουδιστής θέλοντας να αναφερθεί στον γάμο και στο διαζύγιο του δήλωσε το απίστευτο.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή ο γυναίκες παντρεύονται και κάνουν παιδιά για να χωρίσουν και να ζητήσουν, στη συνέχεια, διατροφή. Συγκεκριμένα: «είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κτλ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές».

Είναι τόσο λάθος όλη αυτή η τοποθέτηση που από όπου και να το πιάσεις λερώνεσαι. Ότι άλλη δουλειά δεν έχουν οι γυναίκες να τραβολογούνται από εκκλησίες σε δικαστήρια και όλα αυτά για να έχουν το κάθε πρώην να τους βγάζει την πίστη για να πληρώσει τα φροντιστήρια του παιδιού τους.

Ειδικά, τώρα με τον απαράδεκτο νόμο συνεπιμέλειας Τέκνων 2021, που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Τσιάρας και ψηφίστηκε από την Νέα Δημοκρατία (κατά δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής και ΜέΡΑ25, «Παρών», δήλωσε το ΚΚΕ) τρέχουν όλες οι γυναίκες και μητέρες και δεν φτάνουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter