Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμα και εντός της ημέρας ένταλμα για τη σύλληψη του, λέει ο Απ. Λύτρας (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμα και εντός της ημέρας ένταλμα για τη σύλληψη του, λέει ο Απ. Λύτρας (Video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, είναι πιθανό να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του παρουσιαστή ακόμα και εντός της ημέρας.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Δεν πρέπει να γνωρίζουν άλλες κοπέλες ότι είναι στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες μου είναι ότι υπάρχουν 9 βίντεο, άρα προφανώς μιλάμε για 9 κοπέλες. Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Σε βαθμό κακουργήματος θα ήταν αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€» σημείωσε.

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος με κάθε κοπέλα που σχετιζόταν πρέπει να έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, πρέπει να το είχε πρόγραμμα. Αν το έκανε επαγγελματικά πρέπει να το διερευνήσει η εισαγγελία, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τέτοια θέματα χρήζουν και ψυχιατρικής εκτίμησης» ανέφερε.

«9 ροζ βίντεο»

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Απ. Λύτρας, τόνισε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε ο δικηγόρος.

Όπως σημείωσε: «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες» ενώ υποστήριξε: «Σε ότι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, ια να συνάψει τις επαφές».

Επίσης, είπε πως απομένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι: «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», και συνέχισε λέγοντας ότι: «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Τέλος, αποκάλυψε ακόμη πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, για την λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter