Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται σήμερα ο παρουσιαστής – Αποκαλύψεις για δύο νέα «ροζ» βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται σήμερα ο παρουσιαστής – Αποκαλύψεις για δύο νέα «ροζ» βίντεο
Φωτογραφία: Facebook.com

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει υπό κράτηση και αν ο ανακριτής κρίνει ότι είναι ύποπτος φυγής τότε δεν αποκλείεται να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του κοπέλας που έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για εκδικητική δημοσιογραφία ανέφερε ότι έχει λάβει mail για δύο ακόμα βίντεο. «Έχω έρθει σε επαφή με μια άλλη κοπέλα, η οποία θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ» δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Δεν γνωρίζει αν έχει δημοσιοποιηθεί, θα πάει να το ελέγξει», πρόσθεσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με την δίωξη που έχει ασκηθεί, επισήμανε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με 10 χρόνια κάθειρξη.

Ο κ. Λύτρας είπε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος να διαγράψει κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για την υπόθεση.

«Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα διαταχθεί προσωρινή του κράτηση».

Σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο Στάθης Παναγιωτοπουλος ότι έχει «κατεβάσει»  τα βίντεο, ο δικηγόρος επισήμανε ότι είναι ακόμα στο συγκεκριμένο χώρο του διαδικτύου με τον κωδικού που χρησιμοποιούσε με το προφίλ του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες πέντε κοπέλες προτίθενται να προβούν σε καταγγελίες κατά του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι οποίες διαπίστωσαν πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές τους.

Οι γυναίκες έχουν έρθει σε επαφή με τους συνηγόρους των δύο πρώην συντρόφων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση.

Σημειώνεται πως αν ο ανακριτής κρίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος φυγής τότε δεν αποκλείεται να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των βίντεο, ώστε να εξακριβωθεί αν προέρχονται από τον παρουσιαστή, ενώ παράλληλα θα γίνει έρευνα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να διαπιστωθεί αν ο παρουσιαστής λάμβανε χρήματα για την ανάρτηση των βίντεο και των φωτογραφιών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter