Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – «Φύλλο και φτερό» τα σπίτια του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – «Φύλλο και φτερό» τα σπίτια του

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις αρχές να μετέβησαν χθες στο σπίτι του όπου και παρέμειναν για δύο ώρες κάνοντάς το «φύλλο και φτερό». Εξέτασαν ηλεκτρονικά τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για να διαπιστώσουν πόσα και ποια βίντεο στα οποία εμφανίζονται πρώην σύντροφοί του σε προσωπικές τους στιγμές έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο, ή είχε στην κατοχή του.

Ο άλλοτε δημοφιλής παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αναμένεται σήμερα να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο. Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο εισαγγελέας.

Προκλητικός ο Παναγιωτόπουλος

Λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στην αστυνομία, μέσω του δικηγόρου του Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί ανέφερε ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε το βράδυ του σε κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ενώ οι αρχές αναμένεται να συνεχίσουν τις έρευνες τόσο στο σπίτι τους στην Αλόννησο όσο και στους επαγγελματικούς του χώρους.

Λύτρας: Είναι συνολικά 9 «ροζ» βίντεο

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας απεκάλυψε χθες πως πρόκειται για «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους. «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε στον ΑΝΤ1.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος για να συνεχίσει: «Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητά του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος. Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter