Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι πραγματική» λέει ο δικηγόρος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι πραγματική» λέει ο δικηγόρος του

«Η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι πραγματική και την εννοεί. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του αλλά θεωρώ ότι είναι η πραγματική η συγγνώμη» δήλωσε έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς αμέσως μετά την απόφαση να τεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Αναφορικά με την παλαιότερη αλλά και τη νέα δίωξη σε βάρος του πελάτη του για κακούργημα εξαιτίας της οποίας ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα παραμένει στο κρατητήριο και θα απολογηθεί την Tρίτη ανέφερε: «Η υπόθεση αυτή και η καινούργια που έχει προκύψει από χθες για την οποία πήραμε προθεσμία για αύριο θα έχει μεγάλη διαδρομή και μέλλον. Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν».

Ο συνήγορος επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter