Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκίνησε στο Εφετείο η δίκη για το revenge porn

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκίνησε στο Εφετείο η δίκη για το revenge porn

Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε την Τετάρτη στο Εφετείο η δίκη του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Στάθη Παναγιωτόπουλου για την πολύκροτη υπόθεση revenge porn. Τη διαρροή δηλαδή στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές που είχε καταγράψει με πρώην σύντροφό του.

Σε πρώτο βαθμό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή. Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σημειώνεται ότι και η εισαγγελέας της έδρας του Πρωτόδικου Δικαστηρίου είχε διατυπώσει την πρόταση αναβάθμισης του κατηγορητηρίου. Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την έδρα του Δικαστηρίου και αποφάσισαν ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης».

Διαβάστε σχετικά: Ένοχος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή

Σε ότι αφορά τη σημερινή δίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της παραβίασης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα της συνηγόρου της καταγγέλλουσας, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου των καταθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις ύστερα από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του.

Διαβάστε επίσης:

Revenge porn: Στον ανακριτή ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε δίκη για κακουργηματική διαρροή ροζ βίντεο ο τηλεπαρουσιαστής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter