Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε καταστήματα Πλαίσιο – Διπλή διάκριση για την εταιρεία

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε καταστήματα Πλαίσιο – Διπλή διάκριση για την εταιρεία

Παρά τις συνεχείς διακρίσεις η εταιρεία Πλαίσιο, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να πρωτοπορεί επενδύοντας στην πράσινη ανάπτυξη. 

Η εταιρεία Πλαίσιο, δείχνει το καλό παράδειγμα για ακόμα μία φορά, αφού συνεχίζει να επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη δημιουργώντας τέσσερις σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ατομική ισχύ 22kW ανά φορτιστή.

Οι σταθμοί, στους οποίους μπορεί κανείς να φορτίζει δωρεάν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια του ωραρίου καταστημάτων, βρίσκονται στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, επί της λεωφόρου Μεσογείων, και στα δύο στο κατάστημα του Αλίμου, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. 

Το Πλαίσιο είναι ο πρώτος non-food retailer που υποδέχεται αυτή την τεχνολογία στα καταστήματά της, με σκοπό να διαδοθεί αυτός ο οικολογικό τρόπος μετακίνησης μειώνοντας μακροπρόθεσμα την εκπομπή αέριων ρύπων και όσοι τον προτιμούν να μπορούν να εξυπηρετηθούν φυσικά με αυτόν τον τρόπο μέσω των καταστημάτων. 

Βραβεία και διακρίσεις 

Συγκεκριμένα το Πλαίσιο βραβεύτηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης αφού είχε υποβληθεί σε αξιολόγηση με βάση τα διεθνή πρότυπα, διακρίθηκε  ως Silver στο CR Index στη γενική κατάταξη, ως αναγνώριση των ενεργειών της εταιρείας κατά το 2019 σε σχέση με την οικονομία, την κοινωνία τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ όμως, παράλληλα η εταιρεία έλαβε έπαινο για τον Πυλώνα Marketplace (Αγορά), που αφορά την υγιή σχέση της εταιρείας με τους πελάτες, τους καταναλωτές και τους προμηθευτές της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter