Σταύρος Κοντονής: Αλλάζει αίθουσα η δίκη της Χρυσής Αυγής ώστε να διεξαχθεί απρόσκοπτα

Σε νέα δικαστική αίθουσα η δίκη της Χρυσής Αυγής, για να διεξάγεται απρόσκοπτα και χωρίς αναβολές.

Αυτό βεβαιώνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, απαντώντας στις διαμαρτυρίες παραγόντων της δίκης ότι δύο χρόνια μετά την έναρξη της η δίκη καρκινοβατεί, και πότε διεξάγεται στις φυλακές Κορυδαλλού και πότε, όταν η αίθουσα είναι εύκαιρη, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, σε σύντομο χρόνο η δίκη θα ξεκινήσει να διεξάγεται σε κατάλληλο χώρο κυριότητας του Υπουργείου Υγείας.

Ολόκληρη η δήλωση του Σταύρου Κοντονή:

«Από την πρώτη στιγμή το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα του χώρου διεξαγωγής της δίκης των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής. Ήδη ολοκληρώνονται οι διαδικασίες προκειμένου να παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος, κυριότητας του Υπουργείου Υγείας, έτσι ώστε η δίκη να διεξαχθεί απρόσκοπτα και χωρίς αναβολές».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.