Σταύρος Μαλάς: Μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για ελπιδοφόρα αλλαγή (video)

Σταύρος Μαλάς: Μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για ελπιδοφόρα αλλαγή (video)

Λίγο μετά την καταμέτρηση ο ηγέτης του ΑΚΕΛ που θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο με το Νίκο Αναστασιάδη, μίλησε στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό του κέντρο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είτε με ψήφισαν, είτε όχι, για την ωριμότητα που επέδειξε η κοινωνία μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το κίνημα της Αριστεράς που σύσσωμο βρέθηκε δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους φίλους, φίλες και αφανείς αγωνιστές από όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα. Συγχαίρω τους ανθυποψηφίους μου για το δικό τους αγώνα τον οποίο έδωσαν με ευπρέπεια. Ο λαός μίλησε. Μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για μία ελπιδοφόρα αλλαγή. Αφήνουμε πίσω το χθες, βάζουμε τέλος στους διχασμούς του παρελθόντος, γυρίζουμε σελίδα, κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον με αισιοδοξίας, αυτοπεποίθηση. Προς το δεύτερο γύρο, να βάλουμε τις βάσεις για εθνική ενότητα. Αυτή θα είναι η ενότητα, η μεγάλη μας δύναμη. Με υπευθυνότητα, σύνεση και σοβαρότητα. Με μετρημένα βήματα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, θα βελτιώσουμε την οικονομία που θα αγγίζει τη ζωή όλων των Κυπριών» δήλωσε ο Στ. Μαλάς.

«Η κοινωνία μας ζητά επιτακτικά να αλλάξουμε πολιτική κουλτούρα και συμπεριφορά. Απευθύνομαι προς τους πολίτες, τους καλώ να υπερβούν τις κομματικές τους προτιμήσεις και να συγκρίνουν με νηφαλιότητα τις θέσεις των δύο υποψηφίων. Να ξεχωρίσουν το νέο, από το παλιό. Με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στο αύριο. Τους καλώ να βαδίσουμε ένα διαφορετικό δρόμο. Με ενότητα, αλλά και σιγουριά. Μαζί για μία νέα κοινωνική συμμαχία, όλων των Κυπρίων. Κοινωνική συμμαχία ευρείας αποδοχής. Μόνο μια τέτοια συμμαχία θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» πρόσθεσε.

https://www.facebook.com/StavrosMalasCY/videos/1727780167283041/

Συγχαρητήρια από Δ. Παπαδημούλη

Συγχαρητήρια στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Σταύρο Μαλά, για την είσοδό του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, απηύθυνε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Συγχαρητήρια στον @StavrosMalasCY για την είσοδό του στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο και μάλιστα με αυξημένο ποσοστό, έναντι του 2012. Ο @syriza_gr τον στηρίζει θερμά ως τον πιο προοδευτικό υποψήφιο, αλλά και ως εγγύηση για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter