Σταύρος Θεοδωράκης: «Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο» – Αιχμές κατά Φώφης

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο» – Αιχμές κατά Φώφης

«Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιρρίπτοντας εμμέσως ευθύνες στη Φώφη Γεννηματά για τους διακριτούς δρόμους των δύο σχηματισμών. «Υπήρχε διάσταση απόψεων για το πρωτεύον στη χώρα τι να κάνουμε τι να λέμε… Από το να ‘χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ, ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Δεν ρωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές “εδώ και τώρα”… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο αύτη ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν ώθησαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα», αποσαφήνισε.

Ήταν, σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης, μια δύσκολη και όχι ευχάριστη απόφαση, είχαμε επενδύσει πολλά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά όταν βλέπεις ότι κάτι δεν προχωράει πρέπει να παίρνεις απόφαση όπως συμβαίνει και στη ζωή. Σημείωσε ότι «είναι απλούστευση το αν θα στηρίξουμε τη ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά». Η νέα κυβέρνηση, διευκρίνισε, θα κάνει το πρώτο κόμμα με μπόνους 50 εδρών. «Εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική» ξεκαθάρισε.

«Θέλουμε να κάνουμε δέκα πράγματα, η απάντηση που θα δοθεί θα είναι καθοριστική για το πού θα γύρει η πλάστιγγα» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. «Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό», είπε πάντως ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter