Σταυρούπολη: Η Χρυσή Αυγή στοχοποιεί το Documento και άλλα ΜΜΕ και υπόσχεται νέα φασιστικά πογκρόμ

Σταυρούπολη: Η Χρυσή Αυγή στοχοποιεί το Documento και άλλα ΜΜΕ και υπόσχεται νέα φασιστικά πογκρόμ

Επιχείρηση φασιστικής στοχοποίησης του Documento και των υπόλοιπων αριστερών και προοδευτικών ενημερωτικών sites εξαπέλυσαν οι χρυσαυγίτες μέσα από τον ιστότοπο antepithesi.gr, ύστερα από τα δημοσιεύματα των εν λόγω site που αφορούσαν την επανεμφάνιση χρυσαυγιτών έξω από σχολείο της Σταυρούπολης στις 22 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από το εν λόγω δημοσίευμα, οι ακροδεξιοί θύλακες της Χρυσής Αυγής σημειώνουν πως οι «ενημερωτικές» δράσεις της νεολαιίστικης οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκαν έξω από το Λύκειο της Σταυρούπολης, «προκάλεσαν τρόμο στους Μπολσεβίκους».

Πολύ πριν από τις φασιστικές επιθέσεις μαθητών ενάντια στους φοιτητές και τους συμμαθητές τους, το Documento αλλά και τα υπόλοιπα site του αριστερού και προοδευτικού χώρου είχαν εντοπίσει τα ίχνη των ακροδεξιών θυλάκων που πραγματοποιούσαν δράσεις έξω από το σχολείο, δράσεις που σχετίζονται με το μοίρασμα ακροδεξιού προπαγανδιστικού υλικού με τίτλο «Πως να γίνει “Εγκληματίας”».

 

Οι χρυσαυγίτες αφότου επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν μια γκεμπελίστικη προπαγάνδα κάνοντας λόγο για μαθητές που με «ενδιαφέρον έλαβαν το ενημερωτικό τους υλικό», στη συνέχεια εξαπέλυσαν μια ακόμα προσπάθεια στοχοποίησης των εν λόγω site.

Στο στόχαστρο αυτών, το Documento, το ThePressProject, η Εφημερίδα των Συντακτών ακόμα και το Star εξαιτίας του γεγονότος ότι «ξετρύπωσαν» την ακροδεξιά προπαγάνδα των νεαρών χρυσαυγιτών.

Τέλος, όπως γίνεται σαφές μέσα από το δημοσίευμα, οι χρυσαυγίτες επιμένουν ότι θα συνεχίσουν τα φασιστικά πογκρόμ χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως σκευωρία τις επίσημες καταδικαστικές αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έστειλαν στην φυλακή ολόκληρη την ηγεσία της της Χρυσής Αυγής για σύσταση και διεύθυνση της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter