Στάζει «φαρμάκι» ο Μπογδάνος για τον ΣΚΑΪ (Video)

Στάζει «φαρμάκι» ο Μπογδάνος για τον ΣΚΑΪ (Video)

Τις «καλές» εποχές του ΣΚΑΪ –τότε δηλαδή που δεν έπαιζε τουρκικά σίριαλ- θυμήθηκε ο άλλοτε δημοσιογράφος και ποιητής του Νέου Φαλήρου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Την ώρα που βρίσκεται στο ψάξιμο για την επόμενη τηλεοπτική του… «φωλίτσα» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχασε ευκαιρία μιλώντας στο Epsilon TV να «καρφώσει» την παλιά του εργοδοσία και την αλλαγή που έχει υποστεί το πρόγραμμά του σταθμού με trash τουρκικές παραγωγές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το Power of Love είναι σκουπίδι. Είναι το απόλυτο σκουπίδι. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως το Power of Love χωράει στο κανάλι που έφτιαξε τους “Μεγάλους Έλληνες”».

Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος να ρίχνει το “φαρμάκι” του τόνισε: “Πώς το Power of Love χωράει στο κανάλι που κρατά την καλύτερη και πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης. Άγνωσται αι βουλαί όχι μόνο του Κυρίου, αλλά και πολλών κυρίων οι οποίοι είναι εγκόσμιοι. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι το βαρύ πυροβολικό. Χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου το Power of Love θα ήταν για τα σκουπίδια πριν περάσει από την οθόνη. Τώρα είναι πρώτα από την οθόνη και μετά για τα σκουπίδια».

Πάντως, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε περήφανος για τα έργα και τις ημέρες του στο ΣΚΑΪ τονίζοντας: «Απορώ γιατί πριν από 3 – 3,5 χρόνια θυμάμαι ότι ένα από τα πράγματα για τα οποία ήμασταν περήφανοι στον ΣΚΑΪ και μας προέτρεπαν να το λέμε κιόλας, ήταν ότι είμαστε το μόνο κανάλι που δεν παίζει τουρκικά σίριαλ. Και μετά ήρθε το μισό κανάλι και έγινε Τουρκία. Απορώ. Αλλά από την άλλη η ζωή είναι γεμάτη κωλοτούμπες».

https://www.youtube.com/watch?v=Y0sEZr8QdQs

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter