Στάζουν χολή για την κυβέρνηση τα «σαμαρόπουλα»

Στάζουν χολή για την κυβέρνηση τα «σαμαρόπουλα»

Το τελευταίο διάστημα δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους -άραγε γιατί;- τα πολιτικά «παιδιά» του Σαμαρά, τα «ορφανά» του Σαμαρά, αλλά και τα «αποπαίδια» του Σαμαρά.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγους μήνες έχει κάνει την εμφάνισή της και μια ομάδα σκληρών σαμαρικών η οποία μέσω blog που διαχειρίζεται ο Γιώργος Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, στάζει χολή για την κυβέρνηση και μια σειρά υπουργών. Κάποιοι εξ αυτών που αυτοδιαφημίζονται ως «αρθρογράφοι»… παραδίδουν και μαθήματα ακροδεξιάς ρητορικής και πολιτικής ανοησίας. Μεταξύ αυτών και ο Διονύσης Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Σαμαρά.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από (παραληρηματικό) κείμενο που έγραψε εναντίον του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και φιλοξενήθηκε (αλίμονο…) στο blog του φίλου του Γ. Μουρούτη:

«…Προ ημερών στην Βουλή, ο Τσακαλώτος, διακατεχόμενος από το αιώνιο μίσος, που κουβαλούν μονίμως στην ψυχή τους οι αριστεροί για τον Ιωάννη Μεταξά, ανέφερε ότι, εν μέσω της “Μικρασιάτικης” (στην προπαραλήγουσα τόνισε την λέξη…) Εκστρατείας, ο Ιωάννης Μεταξάς είχε δηλώσει πως προτιμούσε “να υπάγη ο τόπος μας εις τον διάβολον, διά να μη έλθη ο Βενιζέλος”…». Πρόσθεσε δε ότι η ρήση αυτή υπάρχει στο δημοσιευμένο ημερολόγιο του Μεταξά. Και, κατέληξε, ως εξής: «Πάντα έτσι ήταν η Δεξιά. Να πάει στο διάβολο η χώρα για να βγαίνετε εσείς στην εξουσία. Αυτό αποδεικνύει από το 1920 μέχρι τώρα».

Σύμφωνα με όσα κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί στα μέσα ενημέρωσης ο εν λόγω κύριος ήταν στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης, αντιπρόεδρος του περίφημου «Δικτύου 21» ενώ έχει διατελέσει και διορισμένος νομάρχης Ροδόπης επί Κώστα Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια όταν ο φίλος του Αντώνης Σαμαράς κέρδισε την προεδρία της ΝΔ, «θρονιάστηκε» για κάποιο διάστημα στο γραφείο του επικεφαλής της γραμματείας Σχέσεων Κόμματος – Κοινωνίας του κόμματος. Σήμερα εκτός από το να αρθρογραφεί σε διάφορα ακροδεξιά και ενίοτε σε κάποια σαμαρικά blogs προσφέρει τις υπηρεσίες του στο επιτελείο του Άδωνη Γεωργιάδη. Συμπερασματικά, δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter