Στεφ Κάρι σταμάτα, δεν είναι πια αστείο (Videos)

Στεφ Κάρι σταμάτα, δεν είναι πια αστείο (Videos)

Είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει να κάνει ενδιαφέρουσα μέχρι και την προθέρμανση. Πλέον είναι δεδομένο πως ο Στεφ Κάρι δεν είναι σαν τους άλλους. Το Eurohoops παρουσιάζει.

Τον έχεις δει και θαυμάσει αμέτρητες φορές να (ξε)τρελαίνει κοινό, συμπαίκτες κι αντιπάλους. Κι όμως, τα μαγικά του δεν αρχίζουν με το τζάμπολ, ούτε τελειώνουν με την κόρνα της λήξης. Κι αν οι προπονήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, η προθέρμανση είναι για ανοιχτή σε όλους, τουλάχιστον σε όλους όσοι έχουν πληρώσει εισιτήριο για τα παιχνίδια των Ουόριορς ή διαθέτουν τηλεόραση ή πρόσβαση στο internet. Εμ… ναι, σε όλους δηλαδή.

Κι αν τον έχεις δει μία φορά να κάνει προθέρμανση, σίγουρα θέλεις να τον ξαναδείς, τόσο που ενδεχομένως να πλήρωνες εισιτήριο μόνο για αυτή. Για 20 λεπτά δηλαδή, τόσο διαρκεί το προσωπικό του pregame show, το οποίο συνήθως αρχίζει περίπου μιάμιση ώρα πριν από το τζάμπολ, αναγκάζοντας πλέον μέχρι και τους ανθρώπους των άλλων ομάδων να ανοίγουν νωρίς-νωρίς τις θύρες των γηπέδων τους.

“Άρχισα να παρατηρώ το πλήθος να αυξάνεται στα μέσα της χρονιάς 2015-16. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ στην αρχή. Ήταν παράξενο, αλλά και κάτι τόσο ταπεινό. Τρελό” είχε πει παλαιότερα ο ίδιος.

Η ρουτίνα δεν είναι πάντα η ίδια κι έχει περάσει αρκετές διαφοροποιήσεις στο χρόνο. Είναι, όμως, πάντα εντυπωσιακή.

Από μία μπάλα στο κάθε χέρι, Spalding εν προκειμένω, εταιρεία με την οποία το ΝΒΑ συνεργάζεται από το 1983, πέρασμα κάτω από τα πόδια, πίσω από την πλάτη, μία μπάλα στα χέρια και κίνηση προς τα εμπρός, προς τα πίσω, crossovers, επίδειξη υψηλής τεχνικής. Όλα αυτά για να ακολουθήσουν ακροβατικά καλάθια, μέχρι να ευστοχήσει κάθε φορά, σουτ από μακρινή απόσταση, όχι απαραιτήτως δύσκολα, αλλά σχεδόν πάντα με υψηλό βαθμό δυσκολίας και πάντα με τον κόσμο να τον επευφημεί σε κάθε του κίνηση.

“Πορώνει κι εμένα να βλέπω τον κόσμο τόσο πορωμένο. Μερικές προσπαθώ να με καλμάρω και να κρατήσω τα υπόλοιπα για το παιχνίδι”.

Το φινάλε περιλαμβάνει ΤΟ σουτ.

Σε αντίθεση με ό,τι έχει προηγηθεί, αυτή τη φορά η συνεργασία, στα εντός έδρας παιχνίδια, δεν είναι με κάποιο μέλος του επιτελείου των “Ws”, αλλά με έναν συγκεκριμένο υπεύθυνο ασφαλείας, τον 67χρονο Κέρτις Τζόουνς. Σε μία παράδοση που κρατά 7 χρόνια, ο τελευταίος του πασάρει από τον πάγκο της ομάδας στο διάδρομο πριν από τη φυσούνα κι ο 31χρονος πόιντ γκαρντ σουτάρει από εκεί. Δεν ευστοχεί πάντα, ακόμη κι αν προσπαθήσει μέχρι και 5 φορές, αλλά όταν ευστοχήσει… Απόλαυση!

Τίποτα λιγότερο από έναν 3 φορές Πρωταθλητή ΝΒΑ, 2 φορές “MVP της Χρονιάς” και 6 φορές All-Star μεταξύ πολλών άλλων…

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SPALDING στην Eλλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA, info@toptrends.gr, καθώς και τα social media Instagram@spalding_greece και facebook/SpaldingGR.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter