Στεφανίδη κατά της ΔΟΕ: «Μας βάζετε να ρισκάρουμε την υγεία μας»

Στεφανίδη κατά της ΔΟΕ: «Μας βάζετε να ρισκάρουμε την υγεία μας»
Η Κατερίνα Στεφανίδη.

Θυμωμένη εμφανίστηκε και πάλι η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την ανακοίνωση της ΔΟΕ για «στάση αναμονής» σχετικά με τη διεξαγωγή των Αγώνων τον Ιούλιο στο Τόκιο.

«Το θέμα δεν είναι, πώς θα έχει η κατάσταση σε τέσσερις μήνες. Το θέμα είναι, πώς έχει αυτή τη στιγμή. Eπιθυμεί λοιπόν η ΔΟΕ να ρισκάρουμε την υγεία τη δική μας και των οικογενειών μας, καθώς και του κοινού, με καθημερινή εκγύμναση; Μας βάζετε σε κίνδυνο άμεσα, σήμερα, και όχι σε τέσσερις μήνες», έγραψε στο Twitter η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του επί κοντώ.

Νωρίτερα η ΔΟΕ δήλωσε πλήρως προσηλωμένη στο αρχικό πλάνο και ανακοίνωσε ότι «δεν συντρέχει ανάγκη για δραστικές αποφάσεις σε αυτή τη φάση, εφ’ όσον μεσολαβεί τετράμηνο». Ωστόσο, η προολυμπιακή διαδικασία στα περισσότερα αθλήματα είναι μετέωρη.

Μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή τους περίπου το 57% των αθλητών. «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις 24 ώρες το 24ωρο και ενθαρρύνουμε όλους τους αθλητές να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 όσο καλύτερα μπορούν» καταλήγει η μακροσκελής ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Στεφανίδη θα μετάσχει μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια στην κεκλεισμένων των θυρών Τελετή Παράδοση της Φλόγας στους Ιάπωνες, την Πέμπτη στο Καλλιμάρμαρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter