Στεφανίδη, Κορακάκη και Μάλτση στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

Στεφανίδη, Κορακάκη και Μάλτση στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη και Εβίνα Μάλτση, τρεις παγκοσμίου κλάσης πρωταθλήτριες, μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Open για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου και στάθηκαν στο πλευρό της στην απόφασή της να βγει και να μιλήσει για το τραγικό συμβάν.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τη Σοφία για το θάρρος της να μοιραστεί κάτι το τόσο προσωπικό και είναι ευχή μου η Σοφία να γίνει παράδειγμα για όλα τα κορίτσια και για όλες τις αθλήτριες και αθλητές που έχουν πέσει θύμα οποιασδήποτε κακοποίησης» δήλωσε η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ντροπή και θα πρέπει να το μοιραστούν για να μην ξανασυμβεί στο μέλλον και να τιμωρηθούν όσοι ασκούν τέτοιου είδους βία».

Από την πλευρά της, η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη, τόνισε: «Κάθε φορά που καταγγέλλεται ένα τέτοιο γεγονός όλοι μα ς θα αποκτάμε φωνή και θα καταγγέλλουμε οποιαδήποτε μορφή βίας. Θέλω να συγχαρώ τη Σοφία για την απόφασή της να μοιραστεί αυτό το τραυματικό γεγονός της ζωής της».

Τέλος, η τεράστια πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια και νυν χεντ κόουτς της Antetokounbros Academy, Εβίνα Μάλτση δήλωσε: «H Σοφία Μπεκατώρου με την απόφασή της να μιλήσει έσπασε τη σιωπή για κάθε Σοφία και κάθε αθλητή που μπορεί να έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να παραμείνει ο χώρος του αθλητισμού ακέραιος και υγιής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter