Στεφανίδη: «Μπορούσα μετάλλιο, τα θαλάσσωσα κάπως»

Στεφανίδη: «Μπορούσα μετάλλιο, τα θαλάσσωσα κάπως»

Ικανοποιημένες εμφανίστηκαν μετά τον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, μολονότι έμειναν έξω από τη ζώνη των μεταλλίων.

«Τα θαλάσσωσα κάπως», ομολόγησε σε στιγμή αδυναμίας η 4η της κατάταξης Στεφανίδη.

«Ήθελα πάρα πολύ να πάρω ένα μετάλλιο και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκα», δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο. «Ήρθα εδώ με την έκτη επίδοση και είμαι τέταρτη. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένη. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και με τιμά το 4.80 μ. Είμαι η μοναδική από τις κοπέλες που πήραν μετάλλιο το 2016 που ήμουν στον τελικό του 2021. Σίγουρα τα θαλάσσωσα κάπως αφού έκανα τεχνικά λάθη στο τρέξιμο μου. Με άγχωσε η πίεση των μεταλλίων. Είχε πολύ ζέστη και υγρασία στον τελικό».

Η Στεφανίδη είπε ακόμη: «Στα 4.50 μ. μετά από τις δυο αποτυχημένες άλλαξα κοντάρια. Πήγα με μικρότερο και έγιναν κάποια λάθη. Πήραμε ρίσκο φέτος με τα μεγάλα κοντάρια αλλά θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την τεχνική και να έρθει άλμα πάνω από τα 5μ. Θα συνεχίσω για το Παρίσι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει τόσα χρόνια. Ελπίζω σύντομα να σβήσουν και οι φωτιές στην Ελλάδα. Θέλω να σας κάνω περήφανους ξανά στο μέλλον».

Η 8η Κυριακοπούλου παρουσιάστηκε χαμογελαστή στη μικτή ζώνη. «Είμαι χαρούμενη, γιατί στόχος μου ήταν ο τελικός στους Ολυμπιακούς. Δεν το λες και λίγο την 8η θέση στους Ολυμπιακούς. Δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα ήθελα σήμερα. Ήταν δύσκολος αγώνας. Έτσι όπως πήγε για μένα η χρόνια, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη για τα όσα πέτυχα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter