Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Οι χρυσαυγίτες διάλεξαν να «χτυπήσουν» μια γυναίκα!

Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Οι χρυσαυγίτες διάλεξαν να «χτυπήσουν» μια γυναίκα!

Με δύο διαφορετικά κείμενα και στέλνοντας… αγωνιστικούς χαιρετισμούς σχολίασαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος τη μήνυση του υπόδικου Γιάννη Λαγού κατά της παρουσιάστριας.

Ούτε η Πόλα Ρούπα!“, σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου, εξηγώντας ότι υπήρχαν περιπολικά για ώρες έξω από το σπίτι της, αλλά και το κανάλι Έψιλον.

“Ο Κασιδιάρης χτύπησε γυναίκα, ο Λαγός έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου – όπως κατέγραψαν οι κάμερες – σε γυναίκες κατά πλειοψηφία μανάδες και καθηγήτριες, που του ζητούσαν να απομακρυνθεί. Επέλεξε εμένα, μια γυναίκα δημοσιογράφο να μηνύσει“, σχολιάζει η παρουσιάστρια, επικεντρώνοντας την κριτική της στον τρόπο που αντιμετωπίζει το ναζιστικό μόρφωμα.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλια που την θέλουν να κρύβεται, έγραψε “Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;”. 

Διαμηνύει δε ότι “φοράει παντελόνια” κι ότι σήμερα θα εμφανιστεί στην εκπομπή της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Νίκος Ευαγγελάτος σχολίασε πως ο Λαγός επέλεξε να μηνύσει μία δημοσιογράφο, που μίλησε για τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής -όπως έκαναν όλοι- μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. “Οι άλλοι μπορούν να μιλάνε. Όχι όμως και οι γυναίκες! Δεν έχει καμία σημασία αν αυτά που λένε είναι αλήθεια. Δεν πρέπει να μιλάνε. Δεν δικαιούνται να μιλάνε! Είναι γυναίκες!“, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι φασίστες μέσα στα σύνδρομα κατωτερότητας που ζουν, επιδιώκουν την ανάδειξη των εαυτών τους ως μόνων προτύπων“, γράφει ο παρουσιαστής, θέλοντας να εξηγήσει ότι οι χρυσαυγίτες θεωρούν κατώτερο “είδος” τις γυναίκες.

Τόνισε, ακόμα, ότι “Διάλεξαν βλέπετε το… λάθος άνθρωπο! Με χαμόγελο, πλάκα και τσαμπουκά πέρασαν οι ώρες χθες. Και δεν ήταν δύσκολες. Ήταν ωραίες. Σπάνιες. Από μια γυναίκα που σε όλη της τη ζωή δίνει μάχες. Και είναι γεννημένη νικήτρια!

Και οι δύο ευχαρίστησαν για τα μηνύματα “αγάπης και συμπαράστασης”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter