Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι καιρός να μάθουμε ποιος έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι καιρός να μάθουμε ποιος έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Είναι καιρός να μάθουμε ποιος έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα και να μάθουμε όλες τις πλευρές της υπόθεσης τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και τις προσπάθειες συγκάληψης από την κυβέρνηση. Με αφορμή την προανακριτική που θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για 4 υπουργούς, τόνισε επίσης πως «με την πρώτη ευκαιρία θα καταργήσουμε τον μόνο περί ευθύνης υπουργών και όλες οι ασυλίες και τα προνόμια. Επιτέλους οι πολιτικοί να είναι ισότιμοι. Γιατί η ΝΔ αμνηστεύει τον Κώστα Καραμανλή;»

Μάλιστα χαρακτήρισε ως ανατριχιαστική τη δήλωση Μητσοτάκη ότι το μόνο λάθος της κυβέρνησης στα Τέμπη ήταν επικοινωνιακό. «Απαράδεκτη, ανατριχιαστική δήλωση και αυτό είναι ο λόγος που πρέπει να προχωρήσουμε σε προανακριτική. Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας μετά από ένα τέτοιο έγκλημα να λέει ότι το μόνο πράγματα που δεν έγινε καλά, είναι η επικοινωνία; Πόσο αλαζονεία, πόσο έλλειψη ενσυναίσθησης μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος;»

Διαβάστε επίσηςΠροκλητικός Μητσοτάκης: Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα στο πεδίο της επικοινωνίας για τα Τέμπη – Αφύπνιση η δολοφονία της Κυριακής

«Ποτέ δεν θα κλειστώ στο τείχος του Μαξίμου με επικοινωνιολόγους να φιλτράρουν ό,τι λέω. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για αυτές τις δηλώσεις από τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να αποπέμψει την κυρία Φλέσσα. Εγώ εδώ που είμαι στα νησιά, με ρωτάνε για τα Τέμπη, γιατί είναι εθνικό θέμα και τους λέω εσείς δεν έχετε σκοτώσει αυτά τα παιδιά. Είναι ντροπή αυτή η δήλωση και προφανώς για να παραμένει στα ψηφοδέλτια εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη. Ντροπή, αίσχος, απαράδεκτο», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter