Στέφανος Κασσελάκης: Να λειτουργήσουμε ως ένα κίνημα που δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία

Στέφανος Κασσελάκης: Να λειτουργήσουμε ως ένα κίνημα που δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας. Κυριακή του Πάσχα 5 Μαϊου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Tην Κυριακή του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας  όπου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκε ο διοικητής του Ναυστάθμου πλωτάρχης Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δομές και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην Κέρκυρα.

Με βίντεο του στα social media ανέφερε ότι «έχει ήδη μια ρωγμή εδώ όπως τη ρωγμή στο σύστημα που κάθε μέρα προσπαθούμε να πετύχουμε» τσουγκρίζοντας αυγά, ωστόσο βγήκε νικητής στην μονομαχία και αστειευόμενος προς τον πρώτο ναύτη είπε «Λυπάμαι πολύ». Έπειτα τσούγκρισε το αυγό του και με άλλους ναύτες με το δικό του αυγό να επικρατεί με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «Δεν είναι στημένο αυτό» και πρόσθεσε «Όπως όλα όσα κάνω είναι αυθεντικά και ειλικρινή».

«Η σχέση πολιτικών και πολιτικής στην Ελλάδα έχει διαρραγεί. Δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών και των εκπροσώπων τους. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτήν την αδιαμεσολάβητη επαφή και να πείσουμε τον κόσμο, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και όταν είναι μεταφορικά “να σπάσουμε αυγά” θέλω όλους εσάς που με βλέπετε να είστε μαζί μου. Διότι ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι ως ένα μεγάλο κοινοτικό μέτωπο. Ως ένα κίνημα το οποίο δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία», ανέφερε καταλήγοντας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθυνόμενος στους ναύτες τόνισε πως είναι αναγκαίο ένα νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο θητείας, με αξιοπρεπείς αμοιβές στους στρατευμένους, ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεξεργάζεται σχετική πρόταση Νόμου την οποία θα καταθέσει το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

«Μαζί για να αλλάξουμε τη χώρα»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μετά την ακολουθία της Ανάστασης στην Κέρκυρα.

«Γεια σας από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας. Την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. Δηλαδή ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει. Είμαστε μαζί για ν’ αλλάξουμε τη χώρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε. Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη.»

Διαβάστε επίσης

Γάζα: Ακαρπες για την ώρα οι συνομιλίες στο Κάιρο – Νέοι βομβαρδισμοί, δεκάδες νεκροί στη Ράφα

Γάζα: Το φοιτητικό κίνημα εναντίον του πολέμου του Ισραήλ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο (Videos)

Η λαγνεία του κέντρου

Καιρός – Πάσχα: Περιορίζεται η αστάθεια – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές (Χάρτες)

Δουλειά ως τα 70 με συντάξεις πείνας – Δυστοπικό το μέλλον για το ασφαλιστικό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter