Στέφανος Κασσελάκης: Το φως κέρδισε και η νέα ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον

Στέφανος Κασσελάκης: Το φως κέρδισε και η νέα ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον

Mέσα σε κλίμα ενθουσιασμού μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης έξω από την Κουμουνδούρου λίγο μετά την ανάδειξή του σε νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το φως κέρδισε, και η νέα ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πληγέντες της Θεσσαλίας: Η σκέψη μου είναι στους πληγέντες της Θεσσαλίας που έχουν περάσει πολλές δυσκολίες και τώρα έχουν  μια νέα δυσκολία μπροστά τους, ελπίζω η πολιτεία να λάβει τα μέτρα που πρέπει.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη του.

Πρώτα αναφέρθηκε στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν παρά τις δυσκολίες και στις δύο εκλογές και που απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει.

Ευχαρίστησε τους εθελοντές της καμπάνιας του και όλους τους εθελοντές των συνυποψηφίων του και των εφορευτικών επιτροπών, ήταν μια γιορτή της δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ευχαρίστησε τα 30 μέλη της ΚΕ του κόμματος που του έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσει στον ελληνικό λαό και την κοινωνία.

“Φως στις δυσκολίες, φως να νικήσουμε τις οικονομικές χειροπέδες του οικονομικού συστήματος”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά για τη στήριξη την τελευταία εβδομάδα.  Φυσικά στο τέλος ευχαρίστησε την οικογένειά του αλλά και τον σύντροφό του Τάιλερ.

Ανέφερε επίσης ότι εκτιμά την Εφη Αχτσιόγλου και προσβλέπει στην συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ, αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά» υποσχέθηκε με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα «νατος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter